Salem

Oplev bandet Salem i koncerten ‘Skæbnens klør’.

Salem

I koncerten ‘Skæbnens Klør’ hudfletter bandet Salem hvad det vil sige at være en mindre brik i et større spil, at være underlagt passioner der ikke lader sig undslippe. Og nyt materiale fra bandets kommende album præsenteres.

Vi har gennem de sidste 200 år vænnet os til at opfatte os selv som selvstændige aktører med en fri vilje og evne til at træffe vores egne ‘myndige’ beslutninger. Alligevel kender de fleste af os vist følelsen af at være ‘drevet’ eller ligefrem ‘fanget’ af kræfter, som vi kun har en ringe kontrol over. I gamle dage kaldte man dette for Skæbnens Klør. 

Orkestret Salem tegnes af sangeren Mikkel Risbjerg og komponisten Kasper No Behrens. Siden debuten ‘I Kicked the Dog’ (2002) har bandet haft sin helt egen niche i den danske undergrund. Det er siden blevet til seks studiealbums, medvirken på en lang række soundtracks samt nomineringer til diverse priser. 

Salem arbejder der hvor det upolerede møder det forfinede og et både poetisk og bloddryppende tekstunivers graver i følelsernes skyggesider. I det country-, folk- og indieinspirerede lydunivers anes både arven efter en sen Johnny Cash og en ung Scott Walker, men Salem har først og fremmest deres helt egen lyd. 

Koncerten ‘Skæbnens Klør’ - hvor Salem assisteres af Johnny Stage og Maria Sonne - er samtidig en interaktiv begivenhed, hvor publikum inddrages i de overvejelser og dilemmaer, der driver sangenes hovedpersoner. 

Samtalen med publikum står helt centralt og det siges, at man i løbet af koncerten måske ligefrem bliver en lille smule klogere på sig selv og sit eget forhold til skæbnen. 

Alt hvad du behøver at vide inden koncerten

Find svar på alle dine spørgsmål! Besøg vores FAQ-sektion for vigtige oplysninger om koncerttider, billetkøb, adgangsforhold og mange andre praktiske detaljer før og under arrangementet.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med