Skab med os

Billede
Udendørsområde i aftenbelysning

Skab kultur med os

Størstedelen af vores program skabes i samarbejde de spirende musik- og kulturmiljøer i København. Har du en idé til et projekt, som vil passe godt til Onkel Dannys Plads eller i Råhuset? Så læs mere her. 

Fotograf
Kim Matthäi Leland

Er du på udkig efter et sted til en koncert eller kulturevent?

Vores team har stor erfaring med kulturproduktion, og vi ved hvilke typer events der egner sig her. Vi stiller professionelle faciliteter til rådighed, og vi hjælper gerne med idéudvikling, vi yder teknisk og produktionsmæssig assistance, og vi understøtter med PR og markedsføring. 

Uanset om du er ny eller etableret kulturarrangør, og uanset om projektet er køreklart eller på idéstadiet, så kontakt os endelig omkring et samarbejde på Onkel Dannys Plads og i Råhuset. 

Hvis dit event ikke egner sig til at blive afholdt her, vil vi forsøge at guide dit projekt videre i den rigtige retning.

Koncerter og kulturevents i Råhuset og på Onkel Dannys Plads 

Her arbejder vi i gensidigt samarbejde med københavnske musikmiljøer, arrangørgrupper og kulturelle ildsjæle. I Råhuset er der plads til at koncertarrangører kan udfolde sig og skabe en udviklingsplatform for den rytmiske vækstlagsscene i København. Råhuset egner sig også til andre formater såsom quiz, talks, filmvisning, stand-up og spoken word. 

I sommerperioden afholder vi enkelte kulturarrangementer udendørs på Onkel Dannys Plads. Her kan den lille idé få lov til at vokse sig stor.

Hvad enten I er en etableret arrangørgruppe indenfor en særlig genre, eller om du er musiknørd med en spændende koncertidé, og uanset om eventet er køreklart eller på idéstadiet, så kontakt os endelig omkring et samarbejde.

 

CPH Drag Fest 2022
Fotograf
Niclas Bjerre Hawkesworth
Aske Skat With The Freaks From Normal Street til Vesterbro Beat Dage
Fotograf
Jens Raadal