Rockquizzen 10 år: Musikquiz og koncert med Deville og Asfalt & Buler

Byens bedste musikquiz fylder rundt. Det skal fejres, og du er inviteret. Vi byder på gratis musikquiz med masser af sjov, hygge og fede præmier. Og senere byder vi på koncerter med to seje rockbands: Deville og Asfalt & Buler.

Rockquizzen fylder rundt, hurra! Om det skal fejres? Ja, vel skal det dét!

Rockquizzen i Råhuset inviterer alle til en festlig dag. Først indtager vi Onkel Dannys Plads foran Råhuset til en ordentlig omgang af Rockquizzen, som bliver en rund fødselsdag værdig. Derefter åbner vi dørene til Råhuset, hvor den står på koncerter.

Rockquizzens fødselsdagssquiz kl. 16:00

Rockquizzen er til dig, der elsker rockmusik i alle afskygninger, og som har lyst til at battle på viden med ligesindede musikelskere. Vi går til rockhistorien i helt bred forstand. Det betyder, at du kan støde på musik og spørgsmål om både nyt og gammelt, hårdt og blødt, dansk og internationalt. Niveauet ligger et sted imellem ikke for svært, ikke for let. Denne jubilæumsquiz er helt gratis at deltage i. Man tropper såmænd bare op på Onkel Dannys Plads med et hold (max. 5 personer), får stukket svarark og kuglepenne i hånden. I baren kan man forsyne sig med kolde drikkevarer, og så quizzer vi. Der er seje præmier på højkant, kan vi godt afsløre! Selv hvis man er bedst til ikke at få point, kan man blive præmieret!

Jubilæumskoncert med Deville og Asfalt & Buler

Ingen fest uden gode rockkoncerter. Bemærk: Koncerterne koster 100 kr. i entré.

Deville er et svensk rockband, som er helt svenskerblærede til at blande det hårdtslående med det melodiske. Samtidig iblander de gerne både psykedeliske og progressive elementer i deres hard rock. Se frem til stor lyd, tung bund og fantastiske sange fra et garvet band, som faktisk også fejrer fødselsdag. De har nemlig været band i 20 år. Det kalder på en dobbeltfejring, hvor den får en ordentlig én over nakken.

Asfalt & Buler spiller såkaldt knallertrock. Tre mand høj på scenen leverer bandet højoktane, garagesmagende rock’n’roll-sange på dansk med humor og helt uden slinger i valsen. Det perfekte band til at sætte gang i festen! 

Tidsplan

  • 16:00 Rockquizzen på Onkel Dannys Plads
  • 19:30 Dørene åbner til Råhuset
  • 20:00 Asfalt & Buler
  • 21:00 Deville

Vel mødt!

Alt hvad du behøver at vide inden koncerten

Find svar på alle dine spørgsmål! Besøg vores FAQ-sektion for vigtige oplysninger om koncerttider, billetkøb, adgangsforhold og mange andre praktiske detaljer før og under arrangementet.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med