The Mukherjee Development + Jeppe Kamper

Skal du putte The Mukherjee Development i nogen musikalsk kasse, skal det være kassen med musikalsk klasse. De er et særligt musikalsk kollektiv - en håndfuld ambassadører for solskin og håndspillet musik.

The Mukherjee Development

”Et meget varmt bud på Danmarks pt bedste LIVE band” har musikmagasinet Side 33 fornyeligt skrevet om The Mukherjee Development.

Når Tom Petty møder Coldplay. Når intens og insisterende energi møder dyb balance. Når landets bedste musikere mødes, åndehullerne opstår, og tanken er fri. Dér har du The Mukherjee Development, og det kan næsten ikke betegnes nærmere end … at det bliver ikke meget bedre! Det kan du selv konstatere på bandets nye album ’Should I Dance For You?’, som er efterfølgeren til sidste års roste album 'Burnin’ Time', der blev flittigt spillet på radioen og nomineret til Årets Album.

Men for bandet, der – udover dansk/amerikanske/indiske frontmand, Oscar Mukherjee, bl.a. består af sværvægtere fra Peter Sommer & Tiggerne og Jonah Blacksmith, er det den nemme to’er. For det var hele præmissen for albummet. ’Ro på’...

”Vi helliger processen. Vi vil skabe et sprog sammen – og sammen med vores publikum. Vi er venner, har været i branchen i mange år, alting går så stærkt, og lige her, hvor vi er, skriver vi vedkommende sange i en travl tidsalder. Sange, folk har brug for. Vi har lyst til at ruste folk til at huske at være kreative midt i et lidt for højt tempo. Vi vil skrive os ind i fællesskabet, for det er dét, det hele handler om", fortæller Oscar Mukherjee, som er ham, der skriver ordene og sangene i samarbejde med bandkollektivet. 

The Mukherjee Development vil ikke genrebestemmes, men du vil opleve en slags ambassadører for solskin og musik, du ikke finder mere velspillet på den danske musikscene, så der er god grund til at glæde sig!

Jeppe Kamper

Jeppe Kamper er et varmt møde mellem smittende folk-pop sange og dybtfølt dansksprogede tekster. Sangene dykker ned i fortællinger om tvivlende venskaber, tragikomiske kærlighedsbrud og personlige kriser. Jeppe Kampers karakteristiske stemmeføring og organiske lydunivers er et lille og fint rum, der indkapsler et hverdagsliv i alle størrelser. I oktober 2023 udgav Jeppe Kamper sit debutalbum 'noget at snakke om', som blev vel modtaget af diverse medier og blogs. Magasinet GAFFA gav blandt andet den følgende udtalelse: “Med stærk sangskrivning og et gennemarbejdet tekstunivers er ’noget at snakke om’ en smuk og rørende invitation til at tage fat i hinanden og til at åbne op over for sine nærmeste”.

Kom i Råhuset, tag dine nærmeste med og få et skud solskin denne novemberaften! 

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med