FØRSTE FREDAG - med Turkman Souljah og Per Vers

Rapper Per Vers og DJ Turkman Souljah har stået på scenen sammen hundredevis af gange de seneste 10 år. Nu laver de fire helt særlige aftener på et af Københavns mest intime og mest centralt beliggende spillesteder.

Råhuset lægger hus til en månedligt tilbagevendende aften hvor alt er muligt og tilladt. Det er legestue for lyrik og lak. For turntables og tekster. For vinyl og vokal. For pladespilleri og poesi. 

FØRSTE FREDAG

FØRSTE FREDAG løber af stablen to fredage før og to fredage efter sommerferien. Hver koncert bliver helt forskellig fra den foregående, og hver gang vil der være nye gæster - rappere, sangere, instrumentalister og gøglere af første klasse fra de to eventyrlystne herrers kreative omgangskreds. 

Og så arbejder Turkman og Per på et fælles album, og hver aften vil der være premiere på nye numre derfra!

Kom forbi til en unik aften - eller fire! 

Om kunstnerne

Per Vers er ubesejret dobbelt MC’s Fight Night champ, modtager af Dan Turéll medaljen, Modersmål-Prisen og har udgivet mere end 10 albums og spillet mere end 2500 koncerter.

Turkman Souljah er ubesejret femdobbelt skandinavisk mester i DJ-mix og er siden da blevet Danmarks første Ph.D. med speciale i pladespiller!

Datoer 

  • 3. maj 2024
  • 13. juni (korrekt, overhovedet ikke den første fredag i måneden!)
  • 6. september
  • 4. oktober

Billetter koster 150 kr. i forsalg pr. aften. 

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med