Hverdagen

Spise- og gildesal på Onkel Dannys Plads

Hverdagen er en spisesal placeret i Udkantskødbyen, med et levende menukort bestående af små og store retter skabt af råvarer der overvejende er dyrket i jorden. Vi serverer glædeligt naturvine fra fad til folkelige priser – og allerhelst en halv liter ad gangen i kander og karafler.

Vores køkken byder på morgenmad, frokost og aftensmad, lavet fra bunden af de råvarer naturen tilbyder os, fra nærværende avlere og producenter. Vores kokke er legesyge, men bestemt også stolte og arbejder med hele grøntsagen, såvel som dyret.

De vil stille sig på skuldrene af fortidens madhåndværk og traditioner og sætter gamle forarbejdningsmetoder på menuen, på en moderne og lettilgængelig måde.

Vi bestræber os på at Hverdagen skal være et inkluderende sted, med en uprætentiøse stemning. Her kan du starte din dag med en stille morgenmad, men også slutte din aften i højere humør i weekenden.

Billede
Plante
Fotograf
Jannick Børlum