Københavns Kommunes logo

Will Stewart + Jens Stål

For første gang kommer det amerikanske americana-talent til Danmark, og der er god grund til at glæde sig!

Will Stewart (US)

Will Stewart fra Birmingham, Alabama, er guld for alle der kan lide americana med kant. Det er sangskrivning fra øverste skuffe kombineret med et enormt musikalsk talent og en solid forankring i den sydlige amerikanske musik.

Til efteråret kommer Will Stewart til Skandinavien for første gang.

Will Stewart er en divers og produktiv musiker. Foruden sit musikalske projekt i eget navn samarbejder Will Stewart med en række musikere såsom Janet Simpson (Delicate Cutters, Teen Getaway) i projektet Timber, Sarah Lee Langford, Terry Ohms, og spiller desuden i bands som The Blips, Slack Times, Willie and the Giant.

Det her er en musiker, du skal holde skarpt øje med - og ikke mindst opleve live i Råhuset den 1. oktober!

Jens Stål

- vellydende, dansksproget americana fra Vendsyssel!

Budskabet er meget enkelt: Jens Stål skriver sange, og han spiller dem for folk. Så let kan man dog ikke opsummere epigrammatikerens årtilange spillekarriere, som nu genopvækkes med nye sange på modersmålet. Jens Stål slår med sin guitar de første toner an i sin musikalske guldalder.

Den røde tråd binder en knude mellem by og land i Jens Ståls tekster. Emner som håb, hykleri, længsel og melankoli slås i hartkorn med satiriske vinkler, som skaber én samlet skarpsindig fortælling om ham selv og sine medmennesker. Alt sammen med fængende, melodiøse guitarkompositioner.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med