Københavns Kommunes logo

Tomma Intet (SE) + Oskar Krusell

Tomma Intet svæver et sted mellem 60’ernes dream pop og 80’ernes new wave og er blevet omtalt som Sveriges svar på Fleetwood Mac. Oskar Krusell fra Kogekunst åbner aftenen!

Tomma Intet

Tomma Intet er et musikalsk kollektiv fra den svenske vestkyst. Bandet rejste sig i 2016 ud fra asken af tidligere projekter, og med et ønske om at skabe et mere flydende og frit musikalsk rum. Musikken svæver et sted mellem 60’ernes dream pop og 80’ernes new wave. De er kendte for deres tighte, energiske og emotionelle liveshows og er blevet omtalt som Sveriges Fleetwood Mac på speed blandet med kraut og punk. Bandet har spillet koncerter med de musikalske artsfæller Hurula og Mattias Alkberg.

I 2020 udgav de albummet 'D.A.B.D.A' på Welfare Sounds & Records, et album, der omhandler sorgens mange stadier. Til april 2023 udkommer Tomma Intets tredje album 'Ultradreams' og stopper i København den 20. maj på deres releaseturné!

Oskar Krusell

Med inspirationskilder som psykiatrisk sygehus, morgenmad, Suicide og Beyoncé bygger Oskar en flot båd til at navigere et genreløst ocean. Forvent sjælere til hårde negle og smadder til sarte sjæle. Der bliver sunget om kærlighed og had, snavs og rengøring. Der bliver noget for enhver smag, også for de smagløse.

Duellen mellem sangene og bandet. Hvem er stærkest? Stilhedens strenge spændte. Det kan næsten kun slå fejl og hvem elsker ikke dem, når de er andres? Youtube fail compilation mod livets store spørgsmål. Forståelsen møder forventningen og vi stiler blottede mod de sekunder, der gør det hele værd. 

Det selvbetitlede debutalbum "OSKAR" udkommer i foråret 2023.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med