Københavns Kommunes logo

Three For Silver (US) + Blue Rose Down

Kom til Vesterbro go sving træbenet når amerikanske Three For Silver byder op til dans med deres "doom folk".

Three For Silver

Portlands Three For Silver er blevet beskrevet som ”doom folk” og ”mythic americana” og kombinerer elementer fra Tom Waits, Mumford and Sons med en snert Balkan-charme à la Gogol Bordello. Det lykkes dog bandet at finde deres egen stil indenfor amerikansk folk blues, og skiller sig i særdeleshed ud med Lucas Warfords enestående vokal og bas.

Med et minimalt line-up formår trioen at skabe stor lyd, der med lethed sætter gang i dansegulvet.

Three For Silver er et imponerende aktivt liveband, og der er stort set ikke den type scene de tre amerikanere ikke har optrådt på. Til foråret gælder det Råhuset!

Blue Rose Down

Blue Rose Down er rå og kompromisløs stodderblues. Musikken sætter sindet på spidsen og omtaler hudløst ærligt om håndtering af frustrationer, kaos og misbrug.

Med sin nedstemte resonatorguitar, en hidsig fuzzpedal og truende stortromme, slynger Blue Rose Down mentale lussinger ud i koncertsale landet over, når han tager kampen op med indre dæmoner, som oftest bliver trigget af alkohol, selvhad og tidligere eksplosive forhold. Musikken er skabt på baggrund af rendyrket vrede mod sig selv og sine medmennesker og det samfund vi lever i.

Blue Rose Down er en musikalsk håndsrækning uden dømmende undertoner til alle, som bærer på indre frustrationer og følelsen af håbløshed.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med