Københavns Kommunes logo

The Lords of Altamont

De amerikanske garage- og rock'n'roll giganter vælter Råhuset til efteråret!

The Lords of Altamont (US)

Lords of Altamont bringer rå rock'n'roll raseri ud til folket!

Projektet tager, som navnet antyder, afsæt i den ultimative ende af "fred og kærlighed"- æraen. Den berømte endagsfestival i Altamont i 1969, blev annonceret som "Woodstock of the West", men var i stedet for ”Peace and Love” præget af dårlige stoffer, motorcykelkæder og messingknoer, og hele festen blev senere punkteret med vold og masseslagsmål.

Som en diametral modsætning til hippiernes hengivne chill-out og peace stemning i Californien, spillede forfædrene til The Lords of Altamont energiske rytmer i Detroits ølvåde haller og de snuskede klubber i Los Angeles' Sunset Strip.

Lords of Altamont er garagerock af den gamle skole. Det er 60'ernes London R&B tilsat 70'ernes New York Bowery, der sammen med en god portion punk attitude har været med til at skabe bandets helt specielle lyd.

The Lords of Altamont begyndte for alvor at manifestere sig som band i slutningen af ​​1999. Fra de første koncerter på legendariske spillesteder som The Garage i Hollywood, har bandet gennem næsten 25 år turneret det meste af kloden. Nu spiller de så endelig et klub-show i Danmark, når de skærer Råhusets scene midt over i et sandt garagerock-orgel-inferno.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med