Københavns Kommunes logo

SilverGlam + Half Cut Lemon

Debutalbummet ’The Glamrock Sessions vol. 1’ er landet på streamingtjenester og snart udkommer det i fysisk format. Den 24. marts giver det stjernespækkede band koncert i Råhuset!

SilverGlam

Siden november 2021 har det danske glamrockband SilverGlam udsendt en håndfuld singler, der alle er blevet modtaget med åbne arme i det internationale glammiljø. Debutalbummet ’The Glamrock Sessions vol. 1’ er landet på streamingtjenester og snart udkommer det i fysisk format. Den 24. marts giver det stjernespækkede band koncert i Råhuset!

Uforfalsket kærlighed til den store glamrock-æra i første halvdel af 1970’erne, og man skulle tro, at bandet havde haft mulighed for at rejse tilbage dertil. Sangene, lyden, udtrykket og attituden er spot on.

’The Glamrock Sessions vol. 1’ er dog hverken ren retro eller nostalgi, men et frisk, potent og højoktant bud på en videreførelse af en genre, der tog store dele af verden med storm dengang.

SilverGlams kærlighed til glam er uomtvistelig, og flere musikalske markører på albummet afslører det, ikke mindst Henrik Botofts og Peter Peters guitarer, som udfolder sig legesygt oven på Henrik Christiansens melodiske bas og Gert Oestrichs levende, energiske trommer. Bandets spændende brug af både herre- og kvindevokal – i flere sange brugt som call-and-response – er uvant for genren, og Elsebeth G. Jensens og Thomas Carstensens stemmer klæder ikke bare hinanden, men er med til at give bandet et originalt udtryk.

SilverGlam tæller da også nogle yderst erfarne musikere; Peter Peter (Sods/Sort Sol, Bleeder), Henrik Botoft (Hotel Hunger), Gert Oestrich (City-X, Hyperlove), Henrik Christiansen (Hyperlove) samt Elsebeth G. Jensen (Hyperlove), der også er kendt som forfatter.

Support: Half Cut Lemon

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med