Københavns Kommunes logo

Scott H. Biram (US) + Harry Eucrow

Ènmandsbandet Scott H. Biram gæster Råhuset med rå outlaw country og blues!

Scott H. Biram

Scott H. Biram står for en omgang vaskeægte blues, outlaw country, bluegrass, hillbilly og rock’n’roll med punkenergi.

Det er South Texas blues vendt på hovedet, og som Scott H. Biram siger: “it might be baptism, or it might be murder, either way… you gonna see the light.”

Som en anden prædikant bliver der både sunget, jodlet, growlet i gamle mikrofoner, akkompagneret af sjuskede riffs fra hans samling af slidte Gibson hollowbody-guitarer spændt sammen i et sammenfiltret rod af guitarkabler. Alt dette holdes sammen af et pulserende beat frembragt af en forstærket venstre fod og et pedalboard.

Lige dele beskidt og charmerende leverer Scott H. Biram magnetiske live shows med en ”take no prisoners”-attitude.

Harry Eucrow

Til fans af Tom Waits og Leonard Cohen, mød upcoming singer/songwriter Harry Eucrow - ‘din nyeste besættelse’ ifølge Bands of Tomorrow.

Lad Eucrow transportere dig til et drømmeagtigt parallelunivers med hans gribende fusion af Indie, Folk og Americana og hjerteskærende lyriske sans. Harry Eucrow er en internationalt turnerende artist fra København, der fortryller sine lyttere med sin dybe, inderlige vokal, med tråde tilbage til legender fra Nick Cave til King Dude. Eucrow’s maleriske og præcise lyrik introducerer hans lyttere til en mørk og tung verden af selvdestruktion og tab, med hans Southern Gothic-inspiration særligt tydelig på debut EP’en Burn the City of Vienna to the Ground (2022).

Eucrow har varmet op for acts som John Craigie, Carrie Nation and the Speakeasy og Timechild, og lånt sin ’’grusgravsdybe vokal og afstrippede instrumentering’’ til en lang række andre. Han har desuden headlinet på spillesteder i Danmark, Spanien, Norge og USA, både alene og med sit backing-band, Harry Eucrow and The Sorry Lot.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med