Københavns Kommunes logo

SAUCE x OVENPÅ

I september indtager fællesskabet SAUCE det nye udstillingssted OVENPÅ.

SAUCE overtager OVENPÅ

I september overtager fællesskabet SAUCE Vesterbros nye udstillingssted OVENPÅ - et kulturprojekt initieret af Københavns Kommune, hvor forskellige kunstnere og kunstnergrupper får lov til at indtage de tomme lokaler i den brune kødby i en måned.

I perioden har SAUCE inviteret to kunstnere per uge til at overtage lokalerne. De to kunstnere vælger selv, hvordan de vil bruge rummene og hinanden, samt hvad de vil skabe i løbet af ugen. Arbejdet fra hver uge forbliver i lokalerne og inviterer på den måde det næste kunstnerpar til at gå i dialog med værkerne. Sådan vokser og udvikler udstillingen sig i løbet af de fire uger.

De deltagende kunstnere

04.-09. september: Maja Lindberg Schwaner & Steen Sperling
11.-16. september: Sara Krøgholt Trier & Cecilie Penney
18.-23. september: Frederikke Maria Krebs Bahn & Marie Flarup Kristensen
25.-30. september: Marina Dubia & Vinícius Maffei

Udstillingen har fernisering alle fredage i september. Åbningstider er fredage kl. 17-20 og lørdage kl. 13-17. OBS fredag d. 29. september fra kl. 17-21.

Om SAUCE

SAUCE er et nyt udstillings-fællesskab initieret af de to billedkunstnere Marie Flarup Kristensen (studerende ved Det Fynske Kunstakademi) og Cecilie Penney (studerende ved det Kongelige Danske Kunstakademi). Idéen bag projektet kommer fra et ønske om at skabe en flydende platform for kunstnere, der er i starten af deres karrierer, uafhængigt af etablerede og censurerede udstillinger.

Kontakt

OVENPÅ

Onkel Dannys Plads 7, 1.

1711 København V

Kontaktperson

Linnea Pinderup Frandsen

a39i@kk.dk

Del med