Københavns Kommunes logo

Rocken gi'r tilbage: Veneer + Haunted Jazz + TooSober

Tre bands fra den danske undergrund har slået sig sammen og giver nu et slag for rocken i hele Danmark. Overskuddet går til de Danske Hospitalsklovne.

“Rocken Gi’r Tilbage” er en koncertbegivenhed, du ikke vil gå glip af! Tre bands fra den danske undergrund har slået sig sammen og giver nu et slag for rocken i hele Danmark. Veneer i øst, TooSober i vest og Haunted Jazz i midten lover sammen en rockfest uden lige, og de giver på samme tid jeres støtte tilbage til et velgørende formål.

Støt jeres lokale rockhelte, gør jer klar til nye rockindtryk fra nær og fjern, og så går overskuddet til de Danske Hospitalsklovne. Det er sådan Rocken Gi’r Tilbage: I får rockmusik, så syge børn kan få et smil på læberne fra underholdningsheltene på de danske hospitaler.

Gør en klovn glad. Gør rocken glad.

Rock-repertoiret er spændt bredt over de tre medvirkende bands, og vi kan derfor love en aften til enhver smag i en god sags tjeneste. Der er derfor mulighed for at få spredt sin horisont indenfor denne tidløse musikgenre, og med god samvittighed over billetprisen.

Veneer

Hvis popikonet Harry Styles og den hårdtslående rock-duo Royal Blood mødtes i et øvelokale på Nørrebro, ville Veneer være resultatet af dette musikalske sammenstød; mødet mellem den moderne rocks guitartunge riffs og poppens fokus på catchy toplines. Live bringer Veneer et overskud af energi og musisk kunnen, der springer ud over scenekanten, og sikrer at selv dem der står bagerst i publikumsrækken kan mærke bandets tilstedeværelse.

Haunted Jazz

Trods navnet er det fynske indslag langt fra Jazz. Haunted Jazz er en kemisk rockblanding af pop-elementer kombineret med lyden af Heavy Metal. Med andre ord, så bliver der her både lagt op til melodiske heavy passager, følsomme ballader, samt moshpits og headbanging. Blandingen kommer fra inspiration af gamle bands som Iron Maiden, og nyere rock/metal-tilgange som Avenged Sevenfold og Trivium. Hvad vil du selv kalde deres 2021 debutalbum ’Arbitrary Amnesia’? Pop-metal? Heavy rock? Eller bare Haunted Jazz?

TooSober

Aalborgfyrene fyrer op for lyden af landevejen. TooSober har indstillet deres distortion til lyden af en flok Harley Davison’s, der samles i flok og skaber klangen af rendyrket god rock, uden bullshit. Det gælder alt fra den hårde stemme i svingende rockrytmer til følsomme ballader. TooSober er på mange måder et nutidigt rockband inspireret af de gode gamle rockgrupper, som ACDC, Deep Purple og Guns N’ Roses. Deres unge energi garanterer en fest, som kommer helt ud over scenekanten.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med