Københavns Kommunes logo

Riot Sun + INTHEWAVES + Loksmith

Råhuset præsenterer gratis koncert med tre eksplosive rockbands!

Riot Sun

Glem alt om hvilepuls og tag et hovedspring direkte ud i et univers af larmende punk rock melodier blandet med inspirationer fra 90’ernes alternative rock og post-hardcore.

Musikken svælger i livets mørke sider: Menneskeligt forfald, afmagt, dødsangst. Og så leder den an i forsøget på at rejse sig fra sine smertefulde nederlag. Nogen gange er alt hvad man har brug for et
los i røven fra et band der bare gerne vil ud og råbe publikum lige i ansigtet.

Debut-EP’en Bruises er RIOT SUNs ode til vores menneskelige fejl og den erfaring, der følger med. Lyden er lige så gritty, som din onkels gamle Dead Kennedys kassette, ligeså guitardomineret som din fars Soundgarden-plader, og til tider så øm som din mors CD med Jeff Buckley.

INTHEWAVES

INTHEWAVES er et københavnsk emo/post-hardcore band dannet i 2018. Bandet blev dannet som følge af en fælles frustration over de politiske bølgegange, der præger vores samtid, og en passion for emo/post-hardcore. Bandet tager stafetten op fra 90’erne og 00’ernes emo og post-hardcore, der prægede og udformede bands som Alkaline Trio, Funeral For a Friend og Rise Against: hurtigt, melodisk, simpelt.
https://www.facebook.com/inthewavescph

Loksmith

Loksmith er både melodisk, intenst og aggressivt. De har rødder i prog rock og trækker på inspiration fra bands som Muse, Avenged Sevenfold og Dizzy Mizz Lizzy. Fra scenen tryllebinder de publikum med deres energiske og medrivende performance. Forvent masser af headbanging og soniske lyddimensioner.

 

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med