Powersolo + Java Skull

Er du klar til en runde med den mest beskidte og højenergiske rock'n'roll, som findes i det danske land?

Powersolo

Man kan på mange måder mene og synes at 2021-22 har været magre år. Og Powersolo, som jo som bekendt slår sine folder på det store verdenskort, har da også måttet grave dybt, for at holde skindet på næsen, under devisen; hårde tider og modgang gør bedre kunst. Jo, jo. Men hvor skal inspirationen så komme fra, når et rock and roll band med over femogtyve år på bagen, pludselig ikke kan rejse på turnéer, og gøre et vigtigt stykke arbejde?

Powersolo med Kaptajnen Kim Kix ved roret, har prøvet det med modgang mange gange, måske derfor Powersolo stadig eksisterer, producerer og turnerer. I 2020 udkom anmelderroste ”Transfixing Motherfucker” (Slovenly Recordings) og ”Seven Inches From Heaven” (Crunchy Frog) lige i slipstrømmen på singlen ”Glædelig Jul Allesammen” som blev et julehit der fik fire hjerter i Politiken og liveoptræden i TV2 Go' Morgen Danmark.

Nu melder Powersolo til tjeneste på Råhuset med den nye udgivelse ”High Gravity” indspillet i No Count Studios i Seattle. Selve nummeret ”That Pop Song” fra EP'en, blev den mest spillede sang på P6 Beat i august og september.

Powersolo barsler med ny plade i 2022. Der bliver tale om et stilskifte, en ny ide, et nyt kapitel.

Java Skull

- en garagerock/blues-trash duo! Dr Burer er javamennesket, det manglende led mellem rockn'roll's primitive fortid og nutiden, på sang og guitar. Onkel Jakob er slagtøjets betvinger, som vækker urinstinkterne med insisterende rytmer.

Teksterne behandler de mørke og mystiske sider af menneskehjertet,
musikken behandler kroppen og dansebenene.

Se eventet på Facebook

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med