Københavns Kommunes logo

One Horse Band + Simon Raun

Et "one man band" som knuser alle klichéer og stolt omfavner sin egen niche og skørhed, når dyrerigets vildskab møder menneskets triste natur til en aften, man sent vil glemme.

One Horse Band (IT)

One Horse Band er sandelig et one man band med fart på. Han har spillet flere hundrede koncerter og delt scene med blandt andet Jack Broadbent, Bob Log III og Flamin Groovies.

Med sin base i Milano har han selv udgivet sit første album ”Let’s Gallop!” i 2017, og startede herefter sin uendelige turné gennem Italien og resten af Europa hvor han har opbygget et solidt rygte for sine utrolige live shows.

I 2019 udkom det andet album ”Keep on Dancing”, som blev produceret af den legendariske Jim Diamond (The White Stripes, The Sonics, The Dirtbombs) og optaget i Outside Inside Studio i Italien. I april udkom albummet "Useless Propaganda", der er skabt i samarbejde med Dave Schiffman i Dreamhouse Studioes i Toronto, Canada. Schiffman er to gange Grammy-vinder og kendt for sit lange samarbejde med Rick Rubin. Med andre ord en plade man skal glæde sig til at høre.

Med sit kæmpe hestehoved er One Horse Band halvt menneske og halvt udyr, skabt i et tordnende sammenstød i et psykedelisk trip og den brutale virkelighed. Hans optræden leveres som om livet stod på spil, en højlydt blanding mellem alternativ rock, post-punkens vrede og rå blues reminiscens.

Simon Raun

Simpel, dynamisk, upoleret og elektrisk bluesy one-man rock'n'roll! I bedste jukejoint stil.

Med vokal, guitar, stompbox og tamburinbræt pumper Simon Raun sig igennem egne numre, men også tilsat nogle gamle klassikere af bl.a. Slim Harpo, Howlin' Wolf, Bo Didley, Stooges, Stones, Sonny Boy Williamson. Med masser af gigs på bagen fra venues, bodegaer, pladebutikker til dagligstuer og andre atypiske steder. I april 2019 udkom debut vinyl EP'en på svenske Heptown Records.

Simon Raun har desuden tjent sine striber i bands som Locators, The Slinkers og Gorilla Angreb (hvor han har turneret i bl.a. USA, Japan og Australien).

I dagens anledning vil der blive skruet op for egne/the Slinkers numre og ned for covers.

Kom i den helt rigtige halloween stemning med denne vilde rock’n’roll performance i Råhuset den 26. oktober!

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med