Københavns Kommunes logo

Nye katastrofer + Frygtløs + Vince Chinasky

Øvelokalefællesskabet fra Sigurdsgade på Nørrebro overtager scenen på Råhuset denne torsdag.

Nye Katastrofer

Nye Katastrofer er underspillet mørk nordisk rock båret af et melodisk samspil mellem guitar og synthesizer, samlet omkring Esben Amdisens sange og fortællinger.

Kulissen er mørket og natten. Omdrejningspunktet er skildringer af særlige mennesker med særlige valg og på den måde handler det om de håbløse – de med liv som de feste af os ikke kan forstå kan lade sig gøre.
Oscar Wilde skriver ”vi ligger alle i rendestenen, men nogle af os kigger på stjernerne”. Det er med det udgangspunkt fortællingerne her finder sted.

Live er Nye Katastrofer energisk, rå, nærværende nerve med drive fra start til slut. De har udgivet to EP’er, 'EP1' (2020) og 'Den anden side' (2021).

Frygtløs

Et københavnsk undergrundsband, der med sin uhæmmede kærlighed til musikken spytter det ene rocknummer ud efter det andet, akkompagneret af vokalist Jonas' naivistiske tekster og bandets melankolske, men energiske guitarer. Frygtløs skaber sit eget univers i krydsfeltet mellem genre som post-punk, psych og støjrock. Med bandets kompromisløse tilstedeværelse og særegne lydbillede bliver en koncert med Frygtløs siddende i kroppen i lang, lang tid.

Vince Chinasky

Vince Chinaski er et en-mands-projekt, indie-folk i sin kerne, filmisk i kanten og alternativ ind i mellem. 

Født og opvokset i Rom, nu bosat i København samt adskillige år i tilbragt i Berlin, hvor han har finpudset sine talenter med at indspille og producere og turneret omfattende i hele Europa med The Innits (Sunday Service Records), The Man No. 9 (Haute Areal) og Division Kent (Sony BMG).

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med