Københavns Kommunes logo

Nathalia Flórez

I efteråret 2022 turnerer sangskriver og sanger Nathalia Flórez med sit nye albumværk ”tæthed og tomhed”, og i den forbindelse præsenterer Jazzhus Montmatre denne smukke koncert i Råhuset.

Nathalia Flórez

Nathalias sange inviterer ind i et dansksproget tusmørke, der berører livets kontraster på godt og ondt. Hun vil med sin musik fremkalde følelsen af, at livet er værd at leve, til trods for modgang og glimt af modløshed. Dette mærkes i albummets univers, der skildrer nedture og tab, men med et bagtæppe af tillid til det meningsfulde vi omgiver os med.

Nathalia bevæger sig i et genrekrydsfelt, med kompositioner der afslører en fortid i det nordiske jazz-landskab, men taler ind i tendenserne med det rå og akustiske, kombineret med eksperimenterende effekter. Hendes lyd spænder vidt, fra hviskende og intim til eksplosiv og påtrængende.

Hun udgav i 2019 sit debutalbum ”I Aftenens Sidste Minutter” der senere bragte hende til semifinalen i JazzDanmarks talentkonkurrence, hvor hun vandt Jazz6000s Publikumspris. Hendes sange har lydt på danske radiokanaler som P8 Jazz, men også på den nationale radiokanal Kringvarp på Færøerne, hvor Nathalia desuden har rødder fra.

Med albummet ”tæthed og tomhed” lover hun os noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt. Ærlighed og upolerethed er denne sangskrivers måde at udvise menneskelighed, i en ellers poleret verden hvor vi ofte har en skærm imellem os.

Bandet består af

Nathalia Flórez: vokal
Thomas Brunbjerg: guitar
Enrico Salvatucci: klaver
Niklas Emborg Gjersøe: kontrabas & elbas
Hans Kristian Knold: trommer

Koncerten præsenteres i samarbejde med Jazzhus Montmatre, da lokalerne i Store Regnegade er under renovering. 

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med