Københavns Kommunes logo

Longfield & Super Skeleton (NO)

Boney M. har hevet djævelen op fra afgrunden og budt op til dans. Resultatet er Longfield & Super Skeleton - et rockband, der trækker elementer ind fra blandt andet disco, punk, synthpop og new wave.

Longfield & Super Skeleton

Med bind for øjnene og fingrene krydset makulerer de alle beviser og limer stykkerne sammen til et dansabelt, hårdtslående og dynamisk lydbillede fanget i et ærligt, naivt og til tider dystert tekstlandskab.

Debutpladen Fight Music blev sluppet sent i 2019 efterfulgt af Void of Glitter (EP) foråret 2020. Første nytårsdag 2021 startede indspilningen af opfølgeren, som blev sluppet single for single med tilhørende musikvideoer, før den blev fuldbyrdet som Void of Glitter/Constantly Bitter i maj 2021. Arbejdet med næste album startede allerede i juni 2021 og havde release 26. august 2022. Flere af sangene fra Daylight, the Devil har fået rotation på både lokal og national radio i Norge - som den hyppigt spillede og voldsomt dansevenlige “Parasite” og “Suffer”, som blev inkluderet i NRK P3-listen “Best akkurat nå” og beskrevet som “100% deilig galskab” af Esben Rosness (NRK P3). I december 2022 udgav bandet Live fra Gymsalen, som er deres første egenproduceret live plade med tilhørende film.

Longfield & Super Skeleton er Norges decideret mest hårdtarbejdende band. De skriver og producerer alle sangene selv, laver deres egne musikvideoer, pressebilleder og albumcover, designer deres egen merch og arbejder konstant på at videreudvikle image og koncertoplevelsen for dem, der er så heldige/uheldige nok til at kalde sig publikum. Longfield & Super Skeleton har et solidt liverygte og blæser taget af samtlige steder, de besøger.

Koncerten præsenteres i samarbejde med arrangøren Frockpocket.

 

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med