Københavns Kommunes logo

Late Runner + Will Orchard

Glæd dig til en sangskriver-aften med de stærke sange og smukke melodier i fokus.

Late Runner

Asger Tarpgaard, også kendt som Late Runner, udgav i 2021 sit anmelderroste debutalbum 'Nothing's Real Anymore' på selskabet Crunchy Frog. 

Asger Tarpgaard har desuden en fortid i indiebandet Superheroes, som omkring årtusindeskiftet var med til at definere lyden af den danske poprock-scene.

På Råhuset denne aften optræder han solo, måske med en gæst, og giver nedskalerede versioner af sine sange. Du kan blandt andet se frem til at høre numre fra det kommende album 'You're An Animal', som udgives i efteråret 2023.

Will Orchard (US)

Will Orchard er en sangskriver fra Rhode Island. Han begyndte at skrive sange som teenager i midten af ​​2010'erne med sit eksperimenterende folk-projekt, LittleBoyBigHeadOnBike, inspireret af lo-fi kunstnere som Sparklehorse, Mount Eerie og Frankie Cosmos. Som 20årig havde han udgivet 100 EP’er og fuldlængde album som LittleBoyBigHeadOnBike.

Med tiden voksede Orchard ud af LittleBoyBigHeadOnBike og lavede sin første udgivelse som Will Orchard, med titlen ’Old Friends on the Mountain’, selvproduceret og mixet af en af ​​hans musikalske helte, Jeff Prystowsky fra The Low Anthem. Wills nyfundne tro på at sammenvæve akustiske guitarer og delikate harmonier i en minimalistisk synth-ladet ramme sivede ind i hans næste udgivelse, der er et samarbejde med produceren Allen Tate fra San Fermin. ’I Reached My Hand Out’ blev udgivet i 2021. 

OBS Jess Kerber har desværre aflyst.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med