Lasse Storm og De Lokale

Medierne kalder ham “Outsidernes folkesanger”, “Danmarks nye nationalskjald” og "tæt på sublim". Nu får du muligheden for at opleve Lasse Storm og De Lokale, når de besøger Råhuset på deres forårsturné.

Lasse Storm og De Lokale

Med de to prisvindende, anmelderroste og radiohittende albums “Holmegårdsvej og andre historier” og “Lever endnu” har Lasse Storm skrevet sig markant ind på den danske musikscene, som en bemærkelsesværdig ener. 

Med et usentimentalt og varmt blik for skæve eksistenser og skæbnefortællinger fra livets skyggesider, smelter hans sange grænserne mellem nordisk folk, roots, blues, country, indie og pop. 

Lasse Storm modtog bl.a. en DMA Blues Award i kategorien “Ud af det blå” i 2022, og sangskriverprisen til Nashville Nights International Songwriters Festival 2021. Ligeledes har singlerne fra begge albums fået massiv airplay på P6, P5 og P4 samt flere lokalradioer landet over. Når han udgiver sine sange åbner både indie og dansktop-blogs ørerne - en bredde som er meget få kunstnere forundt.

Alt hvad du behøver at vide inden koncerten

Find svar på alle dine spørgsmål! Besøg vores FAQ-sektion for vigtige oplysninger om koncerttider, billetkøb, adgangsforhold og mange andre praktiske detaljer før og under arrangementet.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med