Københavns Kommunes logo

KNARS (NL) + praytell. x Skt. DeLarge back to back

Hollandske KNARS leverer en lyd, en attitude og spektakulære liveoptrædener, der leder tankerne hen på Die Antwoord eller The Prodigy. NIV og Skt. DeLarge optræder med et back-to-back liveset!

KNARS

Med en lyd og en attitude, der leder tankerne hen på Die Antwoord eller The Prodigy såvel spektakulære og uforudsigelige livekoncerter, har KNARS fået momentum - ikke bare i hjemlandet Holland, men også i en række andre europæiske lande.

KNARS er hjertebarn for sangskriver, producer og filmskaber, Martijn Holtslag, der lader sine frustrationer få frit løb i cocktail af aggressiv vokal, brutale synth-beats og kompromisløse musikvideoer! KNARS tager sin inspiration fra rave-musik, garage-punk, breakbeat og rap, men også filosofi og spiritualitet. Teksterne er drevet af en stærk retfærdighedssans, gennemsyret af en intens "F-dig"-attitude!

KNARS fik sit undergrunds-gennembrud i 2017, da bandets iøjnefaldende musikvideoer og sange fik i hundredetusindevis af afspilninger og førte til shows på prestigefyldte festivaler som Paaspop og ADE såvel TV og radio i hjemlandet, Holland. Siden har KNARS turneret i Ungarn, Frankrig, Belgien, Tjekkiet og Tyskland - og de har fået omtale på amerikanske, engelske, russiske musikblogs! I 2019 fik blev sangen "Push it to the limit" brugt som soundtrack til en gameplay-trailer til computerspillet Borderlands 3, hvilket fik 5 mio. afspilninger.

Martijn blev en aften udsat for et meningsløst voldeligt overfald, og dagen efter indspillede han videoen til "Fuckup" hvor hans ar og blå mærker tydeligt kan ses. Videoen er tænkt som en manifestation mod vold og had.

Det er et helt forrygende liveband, så du kan godt glæde dig!

praytell. x Skt. DeLarge back to back

praytell. er en eksperimenterende hiphop/punk rap artist, som specialiserer sig i obskure, støjende beats, men ligetil lyrik om mentale problemer, ensomhed, depression, stofmisbrug og andre aspekter af livet, som måske ikke er så rare. Med musikken vil han gerne vise hvordan det er at leve med disse problemer, og gør dette ved at bruge dissonans, obskure samples, distortion og meget mere.
Med det sagt, er budskabet at livet kan blive bedre, og problemer kan blive løst. Live kan du forvente høje 808’s, distortede synthesizere og ude af det ordinære samples, med hårdt rammende trommer og en meget dynamisk vokal udførsel.

Rapper og producer Skt. DeLarge er et kontrastfuldt individ. Han inviterer lytteren ind i et poetisk rum, hvor vrede og skrøbelighed får lige meget plads. Med et ekspressivt billedsprog og et skævt men selvsikkert flow portrætterer han problematikker ved giftig maskulinitet, popkultur, fremmedhad og selviscenesættelse, hvor kritikken peger både ud- og indad.
Hans tekstunivers er velovervejet og stiller med satirisk og løssluppen tilgang spørgsmålstegn ved, hvad det vil sige at være et godt menneske; som råber han af en smadret verden men samtidig ved, at han er en af de idioter der ødelægger den.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med