Københavns Kommunes logo

Kill Your Boyfriend (IT) + Gift (US)

Glæd dig til en ubarmhjertig hvirvel af Voodoo-Psych, Industrial-Billy, Electro-GrisGris, som du ikke kan undgå at danse til, når Kill Your Boyfriend og Gift indtager scenen i Råhuset.

Kill Your Boyfriend

Kill Your Boyfriend er en italiensk duo, som blev dannet tilbage i 2011. Bandet består af sanger samt guitarist Matteo Scarpa og trommeslager Antonio Angeli. De er kendt på den europæiske scene for deres melodier, der bevæger sig i grænselandet mellem Psych, Post-Punk og Rock’n’Roll.

Duoen har udgivet tre albums, samt flere singler og EP'er, og er nu tilbage med deres fjerde album ’Voodoo’. Det nye album er en samling af rumklangsfyldt nekromantiske charme fra 1950'ernes Rock’n’Roll. Med albummet udforsker duoen nye genrer og udvider deres soniske grænser, uden at miste deres oprindelige hensigt. Kill Your Boyfriend har forfinet deres debut signaturlyd, der bygger bro mellem den halvt obskure, men uhyggeligt fascinerende tradition fra Venetos Post-Punk og nutidig Psych.

Med Kill Your Boyfriend er der med sikkerhed dømt op til dans i Råhuset!

GIFT

Helt fra Brooklyn kommer bandet GIFT til Råhuset og spiller deres rockede og psykedeliske numre for jer.

GIFT består af bandlederen TJ Freda og hans bandkammerater Jessica Gurewitz, Kallan Campbell, Justin Hrabovsky og Cooper Naess. De har en helt særlig evne til at fremtrylle lydlandskaber, der på én og samme gang er turbulente og smukke. Bandet synger om psykisk destabilisering og søgen efter balance med TJ Fredas kærtegnende stemme.

GIFT har netop udgivet deres debutalbum ’Momentary Presence’, der er en jagt, hyldest og fejring af det evige nu. Hver sang har et smukt budskab, der prøver at overbevise dig om, at hvert øjeblik er en gave. Hvert øjeblik har rigdom, kompleksitet og singularitet, og når den først er væk, kan den ikke genfanges. Derfor lever GIFT i nuet, og det stråler især igennem i deres optræden.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med