Københavns Kommunes logo

Kal Marks + Plattenbau

En institution på Bostons DIY noiserock-scene vælter Vesterbro.

Kal Marks (US)

Kal Marks er indbegrebet af Bostons DIY noiserock-scene. I over et årti har bandet konstant presset sig selv og vokset undervejs. Hvor mange bands slår sig ned et behageligt sted i karrieren, sætter Kal Marks en ære i at udvide deres lyd og fordreje formlen ved hvert album. De har udfordret deres publikum, og det er gennem tiden blevet mødt med stor ros fra bl.a. NPR, Pitchfork, Fader og Stereogum.

Kal Marks er kendt for deres højlydte og tunge noise-/indierock samt de eksplosive liveshows. De har delt scene med navne som Big Business, Black Midi, The Messthetics, METZ, True Widow med flere.

I 2020 opløstes den langvarige power trio, og sanger og guitarist Carl Shane fortsatte bandet med nye medlemmer. To år efter udkom det anmelderroste femte album ”My Name Is Hell” via Exploding In Sound Records.

Plattenbau (DE)

Plattenbau blev dannet i 2011 i en mørk kælder i det tidligere Stasi HQ i Østberlin. Oprindeligt var bandet udelukkende et optagelsesprojekt hvor de jammede over langsom death rock i timevis, snakkede om alternative virkeligheder og delte spøgelseshistorier til den lyse morgen. 

Til vores held kom Plattenbau ud af kælderen, og til september udgiver art rock bandet deres tredje album "Net Prophet" via A Place To Bury Strangers' label Dedstrange. Glæd dig til et væld af guitarer og synths et sted mellem noise-pop og post-punk.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med