Junglelyd

Tag på grænsesøgende eventyr med Junglelyd!

Junglelyd

Lad dig kun lede af den varmt lokkende lyd og forsvind med sindets kraft ind i en mystisk verden af flakkende fakler, hypnotiserende rytmer og eksotiske klangfarver. Med latinamerikas Cumbia-tradition som konstant pulserende grundrytme, indhyller Junglelyd scenen i alt fra tunge bas-grooves og dansable elektroniske udskejelser til rituel stammemusik, tropiske fløjter, horn og surfguitar.

I en sublim sammensmeltning af den organiske og moderne musik, formår Junglelyd med fingerfærdig virtuositet at sætte sig udover genrer som Tropical Bass, hiphop, 1960’ernes surfmusik og psykedelisk eksperimenterende jazz og skabe ørehængende melodier over
hypnotiserende beats i et glødende musikalsk møde, der gang på gang sætter liv i dansegulvet.

Det kommer i særdeleshed til udtryk på Junglelyds kritikerroste, selvbetitlede debutalbum, der udkom på det tyske pladeselskab Sounds of Subterrania i 2020. Her samarbejdede bandet med henholdsvis Luna Ersahin (AySay) og Julian Maraboto (Los Fuegos) og udfordrede rammerne for deres lydunivers til stor succes.

“Albummet er stilfuldt, byder op til dans, og har hjerte og sjæl,” skrev blandt andet Beatblogger.de, mens det tyske kulturmagasin CityGuide kårede debuten som “Det perfekte sommeralbum.”
 https://www.facebook.com/junglelyd

Sommeren varer hele året på Råhuset, så kom med den 29. januar og få varmen!

Se eventet på Facebook

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med