Københavns Kommunes logo

El Shirota (MX) + Michael Ellis

Noise rock med elektroniske tendenser indtager råhuset!

El Shirota

El Shirota er et noise rock/post-hardcore band from Atizapán, Estado de México.

Bandet kom i 2013 med deres debut EP, 'Chiluca No Es Satélite', og i 2020 udgav de deres første album 'Tiempos Raros'. Bandet tager en ny drejning med EP'en 'Niebla', som udkom på 7” vinyl i 2022. Her skaber bandet for første gang en fusion mellem deres kendte rå lyd og det elektroniske lydbillede. Denne blanding er hvad man kan forvente af deres kommende album, og man kan allerede fornemme en mere ambient lyd på deres nylig udkomne single ”Influyente”.

Det er nemlig i forbindelse med udgivelsen af dette længe ventede andet album, 'Segmentaciones', at bandet tager på en større turné, der dækker store dele af Mexico, USA og Europa hvor de rammer Råhuset!

Michael Ellis

Michael Ellis er et møde mellem to sagnomspundne skikkelser, der iklædt masker og jakkesæt udsætter deres lyttere for instrumentale ekskursioner til ukendte, farverige universer. Deres musik spænder bredt, men er gennemgående energisk og grandiøs i sit udtryk med inspiration fra metal, math-rock og spil-soundtracks.

Oktober 2018 udgav duoen debutalbummet Perfunctory. Metalized gav albummet 9 ud af 10 og skrev: “Perfunctory er et teknisk og ambitiøst instrumentalværk, med særlig fokus på guitarens vekslen mellem hurtige og knasende riffs, og atmosfæriske stemningsbilleder. [...] en plade man gerne vender tilbage til gang på gang.”

Perfunctory blev efterfulgt i maj 2020 da Michael Ellis udgav singlen 520 Minutes. Duoen arbejder i øjeblikket på deres anden fuldlængde udgivelse, Modern Heresy, der udkommer december 2023.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med