Københavns Kommunes logo

De Høje Hæle + Hjelle (SE) + Motorsav

Velkommen til en aften med dansk punk og skånsk pub-rock!

Hjelle

Hjelle er skånsk (pub)rock med hverdagsagtige tekster om vemod, glæden ved den første øl om fredagen, parret der vinder eller mister deres livs kærlighed på det lokale pizzeria. Simpel rock for hjerte og sjæl. De musikalske rødder er forankret i Dr. Feelgood og Little Richard med den nærværende æstetik fra punken. Hjelle har tidligere slået sin folder i rockbandet Bäddat För Trubbel. P6 Beat har kaldt Hjelle for ”Sveriges svar på Uffe Lorenzen” - kom og vurder selv!

De Høje Hæle

De Høje Hæle pr 2022 Året er 2007, stedet er Ny Ellebjerg. 3 tosser mødes til en øver for første gang. Her fødes De Høje Hæle.

Det er nu 15 år siden og for satan, hvor har gud dog spillet meget røvguitar mange gange siden da. Selv forstår de stadigvæk ikke, hvad der foregår inden under deres hår, men måske er det også lige meget. De Høje Hæle hopper i hvert fald ombord i ufoen og tager endnu en tur i rutsjebanen - og mon ikke det ender med en drukmås eller to..?

Motorsav

Motorsav har, med tre albums, en EP og en opsamlingsplade på vej, etableret sig som et af Københavns punkscenes mere profilerede bands.

Bag navnet står medlemmer fra MOTH, Kold Front, St. Digue, Hævner og Metro Cult, og hvis man er bekendt med disse navne, vil det ikke komme som en overraskelse at lyden er kold, pumpende og hård - men med et fundament af stemning og skarpe melodier.

Det Amerikanske undergrundsmagasin Razorblades and Aspirin har bl.a. beskrevet Motorsavs lyd som noget man kunne forvente at høre i en neonbelyst natklub i Blade Runner universet. Dette er ikke helt ved siden af.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med