Colorful Tattoo Convention 2022

To dage med tatoveringer og rockmusik på Onkel Dannys Plads.

Over to dage i august bliver Onkel Dannys Plads omdannet til tattoo convention. Her vil 20 tatovører indtage Forsamlingshuset og Råhuset bevæbnet med nål og farverig blæk. Udendørsscenen på Onkel Dannys Plads præsenterer en masse fede bands fra den danske og svenske rockscene. 

Kom og få farve i huden - eller se andre under nålen. Det er gratis at deltage, så tag familie og venner med til nogle farverige dage på Vesterbro. 

Disse bands kan du opleve:

𝗡𝗲𝗽𝗮𝗹 𝗗𝗲𝗮𝘁𝗵 (𝗦𝗘)

Det musikalske kollektiv Nepal Death henter inspirationen fra 70'ernes heavy/psych-rock bands som Hawkwind, Blue Öyster Cult og Amon Düül II. Okkulte referencer blandet med hippie-mystik er nogle af kendetegnene, og koncerterne er teatralske med et snert af sort humor. Forvent en mørk og intens psykedelisk rockoplevelse.

𝗦𝘁𝗿𝗼̈𝗺 (𝗦𝗘)

Et elektrisk stød til rockverdenen!
Rocksensationen fra Växjö har skabt stor opmærksomhed med deres medrivende, moderne og stilrene rock’n’roll – på klingende smålandsk! Rå, klassisk rock med store armbevægelser. Vil man nævne nogle musikalske referencer, kunne det være AC/DC, Pretty Maids, 80’er Kiss, Backyard Babies, Turbonegro og den dur.

𝗙𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 (𝗦𝗘)

Freedom er hurtigt blevet til et af de mest omtalte bands på svenske rockscene. Deres selvbetitlede debutalbum fra 2021 blev udsolgt på få dage og er ofte blevet omtalt som årets album. Freedom trækker på inspirationen fra 70'ernes arbejderklasserock og er blevet beskrevet som melankolsk og alligevel opløftende og det perfekte soundtrack til de varme, lyse sommernætter.

𝗔𝗴𝘂𝘀𝗮 (𝗦𝗘)

Siden Agusa startede i 2013 har bandet været en stor inspirationskilde på den psykedeliske prog-scene i hjemlandet Sverige såvel som i udlandet. De musikalske tråde trækker på nordisk og latinamerikansk folkemusik, spacerock, krautrock og jazz. En kvintet bestående af fløjte, orgel, guitar, bas og trommer. Musikken tager dig til 60'erne, men også mod noget nyt og ukendt. En liveoplevelse, du sent vil glemme, med både meditative fornemmelser, episke melodier og mørke lydlandskaber.

𝗞𝗿𝗼𝗴𝗲𝗻

Krogen er et nyt singer songwriter navn fra Århus. Sangene er på dansk og kunne kategoriseres under genren roots, mens udtrykket afspejler start 80’ernes amerikanske country, crooner og rock’n’roll. Teksterne er både historiedrevet og poetiske med catchy og medrivende omkvæd. Man kommer ind under huden hos de døende og de alt for levende, vanvittige tidløse karakterer, og det simple livs små glæder og bekymringer.

𝗣𝗿𝗲𝘀𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗙𝗲𝘁𝗰𝗵

At kalde President Fetch en institution på den danske punkscene er en underdrivelse, og de har over årene opbygget et solidt rygte for deres fandenivoldske liveshows.
De bruger ikke mange sekunder på at fumle med lynlås, knapper, livrem og seler, det er punket, det er rocket, det er tungt og det er forbandet medrivende, på sådan en lidt primal og urinstinkt-aktiverende måde.

𝗧𝗵𝗲 𝗥𝗶𝘃𝗲𝗻 (𝗦𝗘)

The Riven er et kraftcenter af heavy bluesrock med fokus på de storladne omkvæd, medrivende riffs og tunge baslinjer.
Bandet spiller progressiv, psykedelisk og klassisk rock der står side om side med Totta Ekeberghs kraftfulde vokal. Karismatisk powerrock der trækker inspiration fra de store navne i 70’erne og 80’erne.

𝗛𝗷𝗲𝗹𝗹𝗲 (𝗦𝗘)

Simpel rock for hjerte og sjæl. De musikalske rødder er forankret i Dr. Feelgood og Little Richard med den nærværende æstetik fra punken. Hjelle er skånsk (pub)rock med hverdagsagtige tekster om vemod, glæden ved den første øl om fredagen, parret der vinder eller mister deres livs kærlighed på det lokale pizzeria. P6 Beat har kaldt Hjelle for ”Sveriges svar på Uffe Lorenzen”. Hjelle har tidligere slået sin folder i rockbandet Bäddat För Trubbel.

Kontakt

Onkel Dannys Plads

1711 København V
Del med