Københavns Kommunes logo

CALA + Spraglgevær

Romantisk smadderrock og humørsyg alt-pop fra Smilets By.

CALA

CALA er lyden af en 25-årig, der både er fortabt og forgabt i ungdommen. Om en kerne af alternativ pop, smyger CALAs stemme sig i stærke, melodiøse linjer - omfavnet af pulserende synths og støvede shoegaze-guitarer. Det er som at se The War On Drugs møde London Grammar på en rasteplads eller høre The National møde Bjórk i en brandert. Der er højt til loftet og langt til det rationelle.

Når CALA går live, kan publikum komme helt tæt på paniske tanker og uflatterende følelser - pakket ind i ungdomsmagi. Det er en invitation direkte ind i det univers, der findes bag den smilende facade. Med et dragende blik og en dansende krop, der med hendes egne ord ikke helt kan danse, når CALA langt ud mellem publikummernes silhuetter og kaster mavepustere og kys rundt med sin musik og tilstedeværelse. Det bliver hviskende og sart. Det bliver stormende og sitrende. Og tider endda dansabelt!

Spraglgevær

Spraglgevær er romantisk smadderrock. Den intense frontmand Sebastian Gall åbner op for både tanker og hjertets udråb med fandenivoldske og ærlige sange fra den ukuelige idiots vedvarende håb. Lydens rå og konfronterende udtryk kræver lytterens opmærksomhed fra første øjeblik. Skærende guitarer og dundrende trommer slår som en hammer og opsætter rammerne for den kompromisløse vokal.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med