Københavns Kommunes logo

Black Magic Six (FI) + Nesster Donut (ES)

Ustoppelig, primal rock'n'roll møder vild flamenco trash og fez! Om Råhusets scene står efter denne aften må tiden vise.

Black Magic Six (FI)

Black Magic Six eller "BM6" er det hårdest arbejdende band i Finlands undergrund. Siden 2006 har de udgivet fem album og spillet hundredevis af koncerter.

Duoen bestående af Taskinen på guitar og vokal og Motherfuckin’ Japa på trommer er ustoppelig, primal rock'n'roll-energi. Trods duoformatet laver Black Magic Six nok støj for mindst det dobbelte, og kan både beskrives som Howlin' Wolf møder Venom eller bare satanisk trash-blues.

Ifølge Black Magic Six kanaliserer de Satans masterplan, Stalins orgler og hylet fra en varulv - alt sammen nådesløst på én gang. Et show med BM6 tager dig mindst halvvejs til helvede!

Nestter Donuts (ES)

Kom og oplev en enestående forening af flamenco trash, lo-fi punk og vild rock’n’roll når Nestter Donuts med leopardbeklædning, Beatle boots, fez og guitar indtager Råhusets scene.

Spanske Nestter Donuts har turneret non stop i tre år med sit one-man show hvor han krydser den traditionelle flamenco med rytmerne af rockabilly rock’n’roll. Manden er, ligesom musikken, vild og hurtig. Han har skabt furore ved flere lejligheder, blandt andet til den legendariske We’re Loud Fest, en omrejsende punkrock festival hvor kun de sprødeste, sjoveste og vildeste bliver booket til at spille.

Det er både morsomt og kaotisk, når Nestter Donuts står på scenen, lige som det skal være med et one-man-band født ud af galskab og passion for det rå og upolerede nomadeliv.

Om Råhusets scene står efter denne aften må tiden vise...

Koncerten arrangeres i samarbejde med Gearbox Agency.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med