Københavns Kommunes logo

Belau + anmar

Den Budapest-baserede duo inspireres af det uendelige hav. Til efteråret udgiver de nyt album og kommer i den forbindelse til København!

Belau

Belau (Peter Kedves og Krisztian Buzas) er en duo, der forsøger at omfavne det moderne menneske gennem deres musik. Moderne og elegante elektroniske beats med længselsfulde tekster, der skal repræsentere vejen til selvbevidsthed gennem individets dybde. Belau er evigt inspireret af naturens grundlæggende elementer, her især det uendelige hav.

Duoen har spillet over 200 koncerter fordelt over 25 lande, imponeret på festivaler som Primavera, Eurosonic, SXSW og fået solid international mediedækning.

I 2020 udgav Belau deres andet album, ”Colourwave”, i samarbejde med artister som Sophie Barker, Amahla, Ayah Marar og Sophie Lindinger.

I efteråret udgiver Belau nyt album og rammer i den forbindelse København den 11. november.

anmar

anmars musik er et legende og finurligt univers af lyde, der byder på en kombination af stærke melodiske linjer, drømmeagtige kor scapes og en næsten naiv brug af samples. Med sine quirky pop universer slår anmar fast, at livet først folder sig ud i legen og nysgerrigheden, som kræver, at vi som tør give os hen og lade os rive med.

Bag kunstnernavnet gemmer sig ‘patchwork musikeren’ (sangskriver/komponist/producer m.m.) Anne Marie Roel Messerschmidt, som på nysgerrig vis udforsker de forskellige krydsfelter, der strækker sig mellem elektronisk musikproduktion, sangskrivning og den nedskrevne komposition. I løbet af det sidste par år har hun i stadig større grad beskæftiget sig med at udfolde og videreudvikle sine musikalske universer gennem visuelle setups, projektion og bevægelse - bl.a. i samarbejde med danser/koreograf Annette Kruse Scharling, hvilket kommer til udtryk i den senest udgivne live session til singlen "My Voice".

anmars sange er karakteriseret ved at have et udpræget introspektivt islæt, der behandler større eksistentielle temaer, og ved gennemgående at lade dobbeltheden være sit udgangspunkt, søger anmar at facilitere den rummelighed, der skal til, for at det bløde menneske kan forblive blødt i en ellers hård verden.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med