Københavns Kommunes logo

Beechwood (US) + Atalhos (BR)

Rock'n'roll og et atmosfærisk roadtrip.

Beechwood (US)

Der er dømt ren rock & roll, når det frygtløse New York City-band træder op på scenen og lader en blanding mellem punk, pop og glam møde hinanden i en rå symfoni.

Beechwood er et rockband dannet af fire unge nabovenner, der fandt sammen om en fælles interesse. De startede ud med optrædener på små klubber i New York City, og har sidenhen fået opbygget en trofast følgeskare, der rækker langt udover New Yorks grænser. De er kendt for deres uforudsigelige og vanvittige liveoptrædener og deres lyd, der sender en tilbage til en gylden periode med rock’n’roll. Bandet fik sin debut i 2015 med albummet ’Trash Glamour’ og er nu klar til at udgive deres fjerde album ’Sleep Without Dreaming’, som er en kombination mellem det rockede og drømmende. Albummet har fået stor ros fra rockentusiaster.

“Whenever I listen to Beechwood, I am reminded of the depth they achieve and how fearlessly they let it all hang out there. Sleep Without Dreaming is really, really good. They’ve got something unique and cool happening here.” - Henry Rollins

Atalhos (BR)

Kom med på et atmosfærisk roadtrip når Atalhos byder på drømmende lydlandskaber med masser af guitar, synth, trommeloops og et sentimentalt tekstunivers, der fordrer til fordybelse og fører lytteren til en anden dimension.

Dreampop duoen fra São Paulo er albumaktuelle med “A Tentação do Fracasso”. Albummet er produceret af Gabriel Soares fra Atalhos og Ives Sepulveda fra The Holydrug Couple og mastereret af Greg Calbi, som har arbejdet med Atalhos’ store inspirationskilder som The War on Drugs og Bruce Springsteen.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med