Baby Strange (UK) + Riot Sun

Baby Strange anses for at være frontløber for en ny udvikling i den britiske postpunkscene.

Baby Strange

Med principperne for DIY, samt en visionær og kompromisløs tilgang til musikken, har den karismatiske frontfigur Johnny Madden og brødrene Connaire og Aidan McCann opnået kultstatus i den britiske undergrundsscene.

Siden udgivelsen af deres anmelderroste debutalbum 'Want It Need It' (Ignition Records) fra 2016 har Baby Strange turneret massivt på udsolgte spillesteder i hele Storbritannien og delt scener med eks. Frank Carter & Rattlesnakes, Slaves, Wavves.

Baby Strange er desuden også kendte for at samle et særligt musikfællesskab igennem deres egen (allerede legendariske) klubaften 'Club Sabbath' i hjembyen Glasgow og i London, hvor navne som Wolf Alice, Fontaines DC, Gang Of Four mv. har lagt vejen forbi.

Du kan godt glæde dig til Storbritanniens nye musikalske stolthed, når Baby Strange indtager Råhuset med deres mørke, melodiske og energiske postpunk den 16. februar 2022.

Riot Sun

RIOT SUN er uregerlig punk rock for vrede hjerter og følsomme sjæle. Glem alt om hvilepuls og tag et hovedspring direkte ud i et univers af larmende punk rock melodier blandet med inspirationer fra 90’ernes alternative rock og post-hardcore.

Musikken svælger i livets mørke sider: Menneskeligt forfald, afmagt, dødsangst. Og så leder den an i forsøget på at rejse sig fra sine smertefulde nederlag. Nogen gange er alt hvad man har brug for et
los i røven fra et band der bare gerne vil ud og råbe publikum lige i ansigtet.

Debut-EP’en Bruises er RIOT SUNs ode til vores menneskelige fejl og den erfaring, der følger med. Lyden er lige så gritty, som din onkels gamle Dead Kennedys kassette, ligeså guitardomineret som din fars Soundgarden-plader, og til tider så øm som din mors CD med Jeff Buckley.

RIOT SUN blev dannet i efteråret 2018 og består af brødrene Jonatan Würtz (vokal), Jeppe Würtz (guitar), Ruben Rios (guitar), Dennis True (bas) og Jonas Danefeld (trommer).

Se eventet på Facebook

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med