Københavns Kommunes logo

Alabama Thunderpussy (US) + Human Growth

Efter 15 års pause er bandet med det opmærksomhedskrævende navn nu klar til at vende tilbage til Europa hvor de ikke har optrådt siden 2007. Den 2. oktober stopper de i København og giver koncert i Råhuset.

Alabama Thunderpussy (US)

Uanset om du finder det stødende eller underholdende, har navnet Alabama Thunderpussy en måde at tiltrække sig opmærksomhed. Men vigtigere end bandets navn er musikken bag. En voldsom og intens stil af alternativ metal, der er lige dele medrivende som knogleknusende.

Efter 15 års pause reformerede bandet sig i 2022 og optrådte med et enormt succesfuldt show i deres hjemby Richmond, Virginia og er nu klar til at vende tilbage til Europa, hvor de ikke har optrådt siden 2007. Den 2. oktober stopper de i København på Råhuset.

I modsætning til hvad navnet antyder, er bandet ikke fra Alabama, men blev dannet i Richmond, Virginia i 90'erne. Alabama Thunderpussy skrev kontrakt med pladeselskabet Man's Ruin i 1998 hvor de udgav deres debut, ”Rise Against”, samme år efterfulgt af "River City Revival" i 1999 og "Constellation" i 2000. Med country metallens voksende popularitet turnerede bandet flittigt og opbyggede deres fanskare. I 2001 overgik de til Relapse Records, og en ny æra begyndte med udgivelsen af ​​"Staring at the Divine" i 2002. På 2004-udgivelsen af ”Fulton Hill” blev Throckmorton erstattet af den tidligere Barbed Wire Dolls-vokalist Johnny Weils. Weils holdt kun et album, før Kyle Thomas Thomas (Floodgate/Exhorder/Trouble) overtog vokalen til 2007-udgivelsen ”Open Fire”.

Vi ser frem til at bandet vender tilbage til Europa og lægger vejen forbi Råhuset!

Human Growth

Human Growth er et internationalt rockband fra København, der med en energisk rytmesektion, to lead vokalister og en trio med “copious killer riffs and the rugged sensibilities of Motorhead” formidler temaer som længsel, desperation og hverdagens frustrationer.

Human Growth har det sidste år arbejdet på materialet til deres kommende album 'Lube Factory Doll' samt forfinet deres lyd, hvilket har resulteret i deres hidtil mest direkte og aggressive samling af numre. Med numre fra debutudgivelsen 'Reflex' og det kommende album kan du forvente et intenst og eksperimenterende rock'n'roll show!

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med