Københavns Kommunes logo

Aiming For Enrike (NO)

Norske Aiming For Enrike udgiver nyt album og stopper i København på deres europaturne.

Aiming For Enrike

Aiming For Enrike har i mange år turneret over hele verden med sine frenetiske, vilde og medrivende live-shows. Hvor duoen tidligere har eksperimenteret med et støjende lydlandskab, har musikken bevæget sig mere og mere mod dansegulvet. ’Music For Working Out’ fra 2020 viste en retro-futuristisk side af bandet, der kunne lugte lidt af Talking Heads, Mr. Oizo og 80'ernes science-fiction.

Duoen er nu klar med det femte album ’Empty Airports’, der med et atmosfærisk og massivt udtryk tager musikken længere ind i et svævende, minimalistisk, elektronisk og ambient lydunivers. ’Empty Airports’ er skabt under det stille Covid19-liv, og ikke bare er dette duoens længste album, men det er også deres første dobbeltalbum. Numrene er inspireret af og befinder sig et sted mellem Thom Yorke, Sahra, Nils Frahm, Jon Hopkins, Steve Reich og King Crimson i 80’erne.

’Empty Airports’ udgives via Jansen Records i januar 2023, hvorefter Aiming For Enrike tager på en omfattende europaturne og i den forbindelse rammer Råhuset den 11. marts!

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København
Del med