Københavns Kommunes logo

Achtung Sky

Tomas Ortved, en af de mest ikoniske trommeslagere i Danmark, holder det urokkelige beat bagom Thor Vincents analoge synthesizere og Jack Giersings højspændte guitarer.

Achtung Sky

Achtung Sky er tre meget erfarne musikere, alle med rødder i København og en lang historie på den danske musikscene.

Bagom Thor Vincents analoge synthesizere og Jack Giersings højspændte guitarer holder en af Danmarks mest ikoniske trommeslagere, Tomas Ortved, det urokkelige beat.

Jack Giersing og Tomas Ortved har et langvarigt venskab og samarbejde med hinanden, som går tilbage over 20 år, hvor de bl.a har spillet sammen i Alive With Worms og på det andet album af Tomas Ortved, "Catch" fra 2012. De udgav deres første EP i 2014, "Never", som også blev titlen på deres efterfølgende samarbejde som duo.

Thor Vincent, der tuner de analoge synthesizers, har længe arbejdet sammen med de nævnte musikere bag kulisserne, både som musiker og som indspilningstekniker. Nu bringer han bandets lyd til et helt nyt niveau.

Tomas Ortved, bedst kendt som trommeslager i det legendariske Sort Sol (Sods), har tidligere også arbejdet med bands som bl.a Cyklon Anti Cyklon, Alive With Worms, Nikolaj Nørlund og Peter Sommer.

Den 15. september 2023 udkommer deres nye single "Do We Dare". Et friskt pust der helt sikkert giver lytterne indblik i bandets pulserende nerve.

Det bliver, med andre ord, en legendarisk aften i Råhuset!

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med