Københavns Kommunes logo

A Burial At Sea (UK) + J. Zunz (MEX)

Eksperimenterende postrock og iskolde synths i Råhuset.

A Burial At Sea

A Burial At Sea er den irske duo Patrick Blaney og Dara Tohills eksperimenterende musikprojekt. Bandet spiller progressiv postrock, der trækker på indflydelser fra shoegaze, posthardcore og neoklassisk.

Med udgivelsen af ​​debut-EP’en i 2017 fik bandet stor opmærksomhed fra den eksperimentelle musikscene med supportjobs for genredefinerende sværvægtere som Tera Melos og And So I Watch You From Afar. Bandet har turneret ubønhørligt lige siden, og har da også gæstet København tidligere, bla. i forbindelse med A Colossal Weekend.

Et bombastisk selvbetitlet album udkom i 2020 via Moment of Collapse Records og trækker på alt fra emo til math-rock, til hardcore punk og endda black metal.

J. Zunz

Den planlagte koncert i 2021 blev taget af Covid-19, så det glæder os, endelig, at kunne præsentere J. Zunz i Råhuset!

Lorena Quintanilla har tidligere gjort sig bemærket som den ene halvdel (guitar/vokal) af mexicanske Lorelle Meets The Obsolete - den fabelagtige psych/shoegaze-duo. Med soloprojektet, J. Zunz, bevæger Lorena Quintanilla sig over i en tyk tåge af eksperimentel postpunk med kold synth og hjemsøgende melodier.

Her gengives det minimale maksimalt og skaber en hypnotiserende atmosfære. J. Zunz’ seneste album, og andet album på Rocket Recordings, ’Del Aire’, er da også meget rammende beskrevet som ”an intimate echo chamber vicariously healing the listener’s wounds besides Lorena’s own”.

Kontakt

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Del med