Orcas + Køter + AR

Er du klar til en sprængfarlig cocktail med byens bedste beatorkester, fremadstormende smadder og ny sort rock en smuk decemberaften i Råhuset?

Orcas

Den danske beat-gruppe spiller energisk, hidsig og herlig garagerock med et twist af surf og doo-wop, som det er nemt at holde af, men mere end almindeligt svært at stå stille og stiltiende til. Gruppen har ry som et af de absolut fedeste live-orkestre her i dette lille, fade, lalleglade land.
Bandet blev dannet i København i 2014 og efter en årrække som trio har de fået orgelspiller med, og ORCAS består således af denne hårdtslående kvartet: Oscar Lundsteen (sang, guitar), Mads Bendsen (orgel), Magnus Knudsen (bas, kor) og Thomas Schmidt-Mikkelsen (trommer, kor).
ORCAS har udgivet to studiealbummer, Tunge Sten (2016) og Fakir
(2019), og ingen bør snyde sig selv for oplevelsen af dette hæsblæsende ensemble i levende live. Wrauw!

Køter

Køter er en ny enhed i den fremadstormende dansksprogede metalhær. Bevæbnet med tonstunge riffs og et stærkt arsenal af fængende melodier, skaber de fornyende dansk metal med inspiration fra britisk stoner og amerikansk sludge. Debut-EP’en indeholder fire skarptskårne metalnumre der perfekt illustrerer bandets repertoire og sans for catchy og medrivende sange. Det er dansk, det er tungt, det er smadder med masser af melodi.

AR

De kalder deres musik ’sort rock’, der blander nordens lyd- og idéunivers og den danske visetradition. Gennem musikken udforskes en grundstemning i menneskets eksistens, hvor sorg og glæde mødes, hvor lys og mørke er hinandens forudsætninger. AR mener, at der et uudforsket område på den danske rockscene, der ikke har været udfoldet tilstrækkeligt, så AR vil sætte kursen mellem en blomstrende dansk metalscene og en hypet indiekultur.

Koncerten er præsenteret i samarbejde med COLOSSAL.

Contact

Råhuset

Onkel Dannys Plads 7

1711 København V
Share with